Välj en sida

Skyltar Stockholm – Rätt skylt på rätt plats.

Vi har gedigen erfarenhet av skyltar Stockholm och vi vet vilka skyltar som passar var samt vad du bör tänka på vid ditt skyltköp, så om du inte hittar det du söker eller möjligtvis bara vill ha personlig hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08-545 689 80 så hjälper vi dig.

Våra skyltar Stockholm:

I denna kategorin finner ni alla sorters skyltar för trapphus och posthantering såsom trappregister, anslagstavlor, hisskyltar, dörrskyltar, skyltar för postboxar med mera.

Skyltar för inomhusbruk såsom företagsskultar, menytavlor för restauranger, hänvisningsskyltar med mera samt även specialdesignade skyltar.

I denna kategorin finner ni de klassiska entrétavlorna, parkeringsskyltar, hänvisningsskyltar samt även andra skyltar som är gjorda för utomhusbruk.

Foliedekor & print

Utöver våra skyltar erbjuder vi även foliedekor och print vilket är ett tydligt, prisvärt och dessutom snyggt sätt att visa upp er logo eller företagsnamn.

Maskinskurna bokstäver samt figurer i folie eller vinyl är en utmärkt lösning för att åstadkomma en personlig skylt.

P3N tillverkar konturskurna dekaler samt printade dekaler i hög kvalitet som man sedan kan montera på önskat skyltämne eller till exempel på en fönsteryta.

Från skiss till färdigmonterad skylt:

Skyltdesign och montering

Tack vare duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och bra service där vi hjälper dig att ta fram en anpassad skyltdesign som passar just er och som är baserad på förutsättningar och önskemål gällande form, material samt budskap. Efter det så ser vi till att din skylt blir tillverkad i bästa kvalité, anpassad för den miljö som den ska vara placerad i.

Behöver ni även hjälp med monteringen av skylten så kan vi självklart även hjälpa er med det också.

Ingenting betyder mer än glada och nöjda kunder!

Läs och ge oss gärna ett omdöme på Google

Hur går det till när man beställer från oss på P3N Skyltar Stockholm?

1. Vad behöver ni för skyltar?
  • Kanske behöver ni nya skyltar om de gamla är slitna eller inte passar ert företags stil längre?
  • Kolla om ni har alla skyltar ni behöver både inne och ute och se till att de ser ut som ni vill samt fungerar som de ska.

Om ni är osäkra kan vi hjälpa er att lista ut vilka skyltar som behövs för att folk enkelt ska hitta runt hos er.

3. Bestäm en budget

När ni vet vad ni behöver, tänk då på hur mycket ni vill spendera. När ni vet er budget så kan vi anpassa skyltarna efter den för att passa era behov och er plånbok.

3. Besök på plats om det behövs

Ibland kan det vara nödvändigt med ett besök på plats för att se hur många skyltar ni behöver och vilka speciella lösningar som krävs. Om ert företag ligger i Stockholm eller närområdet, kan våra erfarna projektledare komma och titta på plats.

3. Skapande av skyltritningar

För att designa skyltarna behöver vi därmed följande:

  • En grafisk fil i EPS eller AI-format.
  • Önskade färger, angivna i RAL eller NCS om det behövs målning.
  • Om vi behöver matcha en specifik färg med folie, behöver vi en
  • PANTONE-färgkod.

Om ni inte har några skyltritningar eller originalfiler, kan vi hjälpa er att skapa dem.

4. Nu är det dags för en kostnadsfri offert

Slutligen så ger vi er en kostnadsfri offert baserad på era behov och er budget. Denna offert är sedan giltig i 25 dagar.

0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka