Välj en sida

Foliedekor och print

Foliedekor och print är ett tydligt, prisvärt och snyggt sätt att visa upp er logo eller företagsnamn.

Behöver ni hjälp att synas på ett skyltfönster eller vill ni dekorera en entré eller dörr?

Med foliedekor och print hjälper vi er att sätta ert företagsnamn eller er logga på dörrar, väggar och skyltfönster. Skicka en vektoriserad logga till oss så tar vi fram förslag som passar er.

Foliering

Maskinskurna bokstäver och figurer i folie eller vinyl är en utmärkt lösning för att åstadkomma en personlig skylt. Folie/vinyl finns i alla PMS-färger, blankt eller matt, guld och silver, men även i ett otal färdiga raster och mönster. Stora eller små, ute eller inne, på glas eller metall, användningsområdena är många!

Print

P3N tillverkar konturskurna dekaler och printade dekaler i hög kvalitet. Dekalerna kan sedan monteras på önskat skyltämne eller på till exempel en fönsteryta. Har ni ingen färdig design? Hör av er så hjälper vi er!

Frostfolie & Kontrastmarkeringar

Frostfolie eller Kontrastmarkeringar är två utmärkta sätt att dekorera och avskärma glaspartier på exempelvis kontoret eller i skyltfönstret. Folien är transluscent, dvs. inte helt täckande, vilket gör att avskärmningar till rum blir luftiga och snygga. Frostfolien går också att skära ut i önskade mönster och loggor samt printa på.

0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka