Välj en sida

Vi kan skyltar

Vi har den erfarenhet som krävs och vi vet vilka skyltar som passar var och vad du bör tänka på vid ditt skyltköp.

I våra lokaler i Västberga söder om Stockholm har vi vår produktion, här tillverkar vi skyltar, trappregister, skär folie och printar.

Här hittar du också vår utställning, besök oss gärna för inspiration och hjälp i ditt skyltprojekt.

Vision

P3N har skyltbranschens nöjdaste kunder tack vare den höga kvaliteten på produkter, leveranssäkerhet, kundservice, medarbetare och partners

Affärside

P3N marknadsför och producerar miljömedvetet, funktionella och kundanpassade skyltlösningar till i första hand privata och kommunala företag som värdesätter och har behov av skyltar som ger information, vägvisning och profilering.

Över 30-års erfarenhet

Med mer än 30 års erfarenhet av skyltar och med duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och bra service. Många erbjuder skyltar, men det är inte alla som har den erfarenhet och kunskap som behövs för att slutresultatet ska bli bra.

Vi har den erfarenhet som krävs och vi vet vilka skyltar som passar var och vad du bör tänka på vid ditt skyltköp..

För oss på P3N är kvaliteten på skyltarna väldigt viktig.

Vi ska producera och leverera produkter och tjänster som motsvarar och uppfyller våra kunders krav och förväntningar och där vår ambition är att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi lämnar två års garanti för tillverknings- och funktionsfel och strävar ständigt efter att förbättra den tekniska prestandan på alla våra produkter. Vi överger inte våra uppdragsgivare och kunder när installationen är färdig.

Våra medarbetare är kompetenta och inser att varje prestation har betydelse för den totala kvaliteten. Varje medarbetare skall till sin arbetsbeskrivning ha nödvändiga verktyg för att tillgodose vår kunds behov.

I ett längre perspektiv skall kvalitetssystemet som tillämpas inom företaget uppfylla krav i enlighet med ISO-standard.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt miljötänkande och våra insatser för miljön.

Vi arbetar nu kontinuerligt med att certifiera våra produkter enligt Sunda Hus kriterier. Arbetet syftar till att offentliggöra vad produkterna innehåller för att man ska kunna fatta bra beslut vid inköp ur miljö och hälsosynpunkt samt att man ska kunna hantera produkterna på ett korrekt sätt vid avfallshantering. Målet är också om möjligt att förbättra dom delar som eventuellt inte är bra ur miljösynpunkt.

Vi är också medlemmar i REPA-registret och arbetar strikt med återvinning och källsortering. Vi tillverkar våra skyltar så energieffektivt som möjligt och arbetar kontinuerligt för att minimera påverkan på miljön. Detta innebär en ständig översyn av materiel baserade på råvaror som inte tär på naturens resurser samt en prioritet av miljömedvetna samarbetspartners och leverantörer.

Vår historik

Namnet ”P3N” kommer från grundaren Johan Petréns efternamn och startade 1983 efter uppdelningen av Pendaxbolagen som startade 1969 och som var en stor återförsäljare för 3M. Mycket kretsade i början kring inredningar av konferensrum samt bilder och texttillverkning för presentationer.

Agenturer för text- och märksystem införlivades i företagets produkt- och tjänsteportfölj. Dessa textmaskiner passade bra in i flertalet befintliga skyltsystem på marknaden och P3N växte på kort tid till marknadsledare.

En naturlig del av utvecklingen blev då att utveckla och producera egna skyltsystem i aluminium, trä, mässing och rostfritt som vi marknadsför under varumärket Allset.

2002 slog sig Aviso och P3N samman och då fick vi in de klassiska plastbokstäverna och gummipannåerna i sortimentet. Aviso grundades 1927 och då spårades sammetstavlor, men under 80-talet så utvecklades produkten till att bli i gummi och därmed mer hållbar och anpassad till att bättre fungera i restaurangmiljöer. Läs mer om menytavlor & menyskyltar här.

Mellan 1983 och 2014 befann sig P3N på Valhallavägen 137 i Stockholm och var en naturlig mötesplats för fastighetsskötare och arkitekter m.fl.

Sedan 2014 finns vi på Västbergavägen 24 i Hägersten där vi hittade större lokaler till såväl den egna produktionen samt plats för ett större showroom.

Idag ägs företaget av Anders och Ellinor Björnstrand samt av Johan Petréns söner Jonas och Björn.

Vi som jobbar på P3N

VD/Projektledare

Anders Björnstrand

+46 8 545 689 84
anders@p3n.se

Projektledare/Marknad/Layout-Design

Ellinor Björnstrand

+46 8 545 689 82
ellinor@p3n.se

Produktion

Nina Kinaret

+46 70 756 28 98

Ekonomi

Per Ekström

+46 8 545 689 85
ekonomi@p3n.se

0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka