Välj en sida

​Från skyltddesign till montering.

Vi har mer än 30 års erfarenhet av skyltdesign och skyltar.

Med duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och bra service. Vi hjälper dig att ta fram en passande skyltdesign baserad på förutsättningar och önskemål gällande form, material och budskap. Efter det så ser vi till att din skylt tillverkas i bästa kvalité, anpassad för den miljö där skylten ska placeras. Om ni  behöver hjälp med monteringen, så kan vi självklart hjälpa er med det också.

Vi finns med dig genom hela processen. så du inte missar några viktiga detaljer i din skyltlösning!

Skyltdesign

När du inte har en ritning från en arkitekt eller själv har möjligheten att ta fram en ritning så kan vi hjälpa dig med detta. Våra designers ritar i Adobe-programmen och kan ta fram både skyltritningar och fotomontage efter dina önskemål.

Originalhantering

Behöver du hjälp med att rita upp ett original som ska printas eller skäras i folie? Eller behöver du hjälp med att vektorisera din logga?

Vi har kunniga designers som ser till att önskat budskap hamnar på rätt skyltmaterial.

Projektering och konsultation

Med mer än 30 års erfarenhet av skyltar och med duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och bra service.

Många erbjuder skyltar, men det är inte alla som har den erfarenhet och kunskap som behövs för att slutresultatet ska bli bra. Vi har den erfarenhet som krävs och vi vet vilka skyltar som passar var och vad du bör tänka på vid ditt skyltköp. Vi har möjligheten att åka ut på plats i Stockholmsområdet och hjälpa dig med att få rätt skylt på rätt plats. I andra fall så kan vi med hjälp av bilder och samtal med er rekommendera bra skyltlösningar.

Besök också gärna vår utställning i Västberga!

Skylt och vinylproduktion

I våra lokaler i Västberga söder om Stockholm så har vi vår skylt och folieproduktion.

I och med att vi har egen produktion och tillverkning så har vi möjlighet att anpassa skyltar helt efter önskemål, men också leverera snabbt när det är bråttom. För oss på P3N är kvaliteten på skyltarna väldigt viktig. Vi ska producera och leverera produkter och tjänster som motsvarar och uppfyller våra kunders krav och förväntningar.

Skyltmontage

Våra duktiga skyltmontörer monterar allt från stora ljusskyltar högt uppe på fasader till små folietexter på fönster eller dörrar.

Service och underhåll

När skylten är ny så ska den motsvara alla dina förväntningar. Och vore det inte trevligt om den fortsatte vara just så fint flera år framöver? I så fall så kan vi erbjuda service och underhåll på skyltarna, där vi ser till att dom hålls hela och rena, med texter och loggor i rätt format och utformning.

0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka