Välj en sida

Skolskyltar-SISAB

SISAB äger och förvaltar 400 förskolor och 200 grund- och gymnasieskolor i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder.

P3N har som underentreprenör till olika företag fått vara del i om/nyskyltning i projekt som avser tillgänglighetsanpassning av skolorna och har producerat och monterat samtliga skyltar i SISAB:s Skyltprogram. Viktigt har varit att taktila kartor och punktskrift hållit högsta klass och det har vi efter utvärdering kunnat hålla.

Inför dessa projekt togs produkter fram av och i samarbete med Tengboms Arkitekter. Exempel på några av de skolor vi gjort löpande under åren är: Midsommarkransens Skola, Ekensbergsskolan, Sofia Skola, Björngårdsskolan, Eriksdalsskolan, Adolf Fredriks Skola, Östermalmsskolan, Sturebyskolan, Skarpnäcks Gamla och Nya Skola, Bredbyskolan mfl.

Ett urval av referensprojekt

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen tillsatte en arbetsgrupp med uppgift att utforma och konstruera en skyltfamilj för Stockholms Stads kyrkogårdar. P3N visade intresse för att vara med i tillverkningsprocessen och vann uppdraget i konkurrens mot 2 andra skyltleverantörer....

läs mer
Kontorsskyltar-World Trade Center

Kontorsskyltar-World Trade Center

P3N har i samarbete med Arkitekter och Newsec som förvaltar fastigheten tagit fram och monterat skyltar i World trade center. Skyltningen består av ljusskyltar, hanvisningsskyltar, hisskyltar samt foliering

läs mer
Skyltar galleria-Hornstull

Skyltar galleria-Hornstull

P3N har i samarbete med Abby Norm Arkitekter tagit fram och monterat skyltar i den nyrenoverade gallerian vid Hornstulls tunnelbanestation. Skyltarna är inredda med vår unika gummipannå där man textsätter med dom vita plastbokstäverna. Skyltarna är så fina så att till...

läs mer
0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka