Välj en sida

Skolskyltar-SISAB

Skolskyltar anpassade för inom samt utomhusbruk

Skolskyltar ska informera besökare samtidigt som de ska informera de elever och lärare som arbetar och går på skolan. SISAB äger och förvaltar 400 förskolor och 200 grund- och gymnasieskolor i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder.

P3N har som underentreprenör till olika företag fått vara del i om/nyskyltning i projekt som avser tillgänglighetsanpassning av skolorna och har producerat och monterat samtliga skyltar i SISAB:s Skyltprogram. Viktigt har varit att taktila kartor och punktskrift hållit högsta klass och det har vi efter utvärdering kunnat hålla.

Inför dessa projekt har P3N tagit fram produkter i samarbete med Tengboms Arkitekter. Exempel på några av de skolor vi gjort löpande under åren är: Midsommarkransens Skola, Ekensbergsskolan, Sofia Skola, Björngårdsskolan, Eriksdalsskolan. Därefter gjorde vi skyltar till Adolf Fredriks Skola, Östermalmsskolan, Sturebyskolan, Skarpnäcks Gamla och Nya Skola, Bredbyskolan mfl.

Skyltarna är tillverkade i lackad aluminium, texterna är tillverkade i folie och kartorna är printade i en kulör som stämmer överens med lack-kulören. Vi har också levererat en hel del ljusskyltar som främst har varit tillverkade både som ljus-lådor belysta med LED. Här kan ni läsa mer om olika typer av ljusskyltar Ljusskyltar | P3N

Här kan du hitta standardsystem som lämpar sig bra för att anpassa till skolskyltar Hänvisningssystem – Cosign | P3N

Ett urval av referensprojekt

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen tillsatte en arbetsgrupp med uppgift att utforma och konstruera en skyltfamilj för Stockholms Stads kyrkogårdar. P3N visade intresse för att vara med i tillverkningsprocessen och vann uppdraget i konkurrens mot 2 andra skyltleverantörer....

läs mer
Kontorsskyltar-World Trade Center

Kontorsskyltar-World Trade Center

P3N har i samarbete med Arkitekter och Newsec som förvaltar fastigheten tagit fram och monterat kontorsskyltar i World trade center. Skyltningen består av kontorsskyltar i form av; ljusskyltar, hanvisningsskyltar, hisskyltar samt foliering. Hänvisningsskyltarna är...

läs mer
Skyltar galleria-Hornstull

Skyltar galleria-Hornstull

P3N har i samarbete med Abby Norm Arkitekter tagit fram och monterat skyltar i den nyrenoverade gallerian vid Hornstulls tunnelbanestation. Skyltarna är inredda med vår unika gummipannå där man textsätter med dom vita plastbokstäverna. Skyltarna är så fina så att till...

läs mer
0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka