Välj en sida

Företagsskyltar

Företagsskyltar på rätt plats visar dina kunder i rätt riktning samtidigt som den stärker ditt varumärke.

När vi ska producera skyltar till dig och ditt företag så är vårt mål att du får rätt skylt på rätt plats!

Företagsskyltar är ett mycket bra sätt att profilera sig på! Fördelarna är att skyltarna går att anpassa helt, både vad det gäller form och material, likaså utformning av texten. Detta gör att skylten lätt anpassas till den miljö där den ska sitta. Titta gärna på listan nedan för att få mer information om vilka olika typer av material vi kan tillverka din företagsskylt i. Vi på P3N har stor erfarenhet och kunskap kring företagsskyltar. Inledningsvis så ser vi över era önskemål,  efter det tar vi fram original och skissar på skyltförslag, efter det ser vi till att en företags skylt i rätt utformning tillverkas för att avslutningsvis monteras på rätt plats. Vi ser till att ditt företag syns och sticker ut i mängden!

Skyltmaterial

Metaller

 • Mässing – ett klassiskt material. Detta är lite mer exklusiva skyltar som kan oxideras, borstas, klarlackeras eller poleras.
 • Aluminium – ett mycket lätt material som är prisvärt. Går att få iflera olika utföranden. Aluminium är dessutom återvinningsbart och således väldigt miljövänligt.
 • Koppar – ett klassiskt och hållbart material. Åldras med patina eller putsas för att behålla sin glans.
 • Rostfritt stål – ett väldigt hållbart material vilket är slitstarkt och har mycket lång hållbarhe

Övrigt material

 • MDF – ett material vilket är vanligt inomhus och som lämpar sig för både enklare och mer avancerade skyltar. Kan lackeras i olika kulörer, fräsas och graveras.
 • Frigolit – fungerar bra om man är ute efter en billigare lösning, som ändå ger en väldigt snygg effekt. Ett mycket lätt material som passar för tex en vägglogga.
 • Plexi – Är relativt prisvärt och har väldigt många användningsområden och kan lackeras, bockas, belysas och printas.
 • Trä – finns i väldigt många olika sorter och kan användas ihop med metaller för ett fint reultat. Trät kan både lackas, fräsas och raveras
 • Glas – är hållbart och miljövänligt och har många olika användningsområden. Kan lasergraveras, printas, lackeras och lamineras.
0
  Valda produkter
  Inga valda produkterTillbaka