Välj en sida

Företagsskyltar

Företagsskyltar på rätt plats visar dina kunder i rätt riktning samtidigt som den stärker ditt varumärke.

När vi ska producera skyltar till dig och ditt företag så är vårt mål att du får rätt skylt på rätt plats!

Företagsskyltar utgör en väsentlig komponent för att marknadsföra ditt företag och sätta din varumärkesidentitet i fokus. Dessutom, företagsskyltar erbjuder ett brett spektrum av fördelar. Dessa inkluderar deras fullständiga anpassningsbarhet, som sträcker sig till såväl form, materialval som utformningen av text och grafik. Denna anpassningsmöjlighet gör det enkelt att integrera skylten i den omgivning där den kommer att placeras, oavsett om det är på fasaden av din butik, kontorsbyggnad eller någon annanstans.

För att ge en översikt över de olika alternativen för företagsskyltar, se gärna listan nedan för information om de material vi kan använda för att tillverka skylten som bäst passar dina behov. På P3N har vi långvarig erfarenhet och expertis inom företagsskyltar. Vår arbetsprocess börjar med en noggrann översyn av dina önskemål och krav. Därefter tar vi fram originalkoncept och skisser för ditt skyltförslag, och vi arbetar tillsammans för att se till att varje detalj är precis som du önskar.

När din företagsskylt är designad och godkänd, tar vi hand om hela tillverkningsprocessen med omsorg och precision. Slutligen, när skylten är färdig, ansvarar vi för att montera den på rätt plats för att säkerställa att ditt företag syns och sticker ut i mängden. Vårt mål är att hjälpa dig att maximera din synlighet och attrahera fler kunder genom kreativa och anpassade företagsskyltar som verkligen utmärker sig och skapar ett starkt första intryck.

Skyltmaterial

Metaller

 • Mässing – ett klassiskt material. Detta är lite mer exklusiva skyltar som kan oxideras, borstas, klarlackeras eller poleras.
 • Aluminium – ett mycket lätt material som är prisvärt. Går att få iflera olika utföranden. Aluminium är dessutom återvinningsbart och således väldigt miljövänligt.
 • Koppar – ett klassiskt och hållbart material. Åldras med patina eller putsas för att behålla sin glans.
 • Rostfritt stål – ett väldigt hållbart material vilket är slitstarkt och har mycket lång hållbarhe

Övrigt material

 • MDF – ett material vilket är vanligt inomhus och som lämpar sig för både enklare och mer avancerade skyltar. Kan lackeras i olika kulörer, fräsas och graveras.
 • Frigolit – fungerar bra om man är ute efter en billigare lösning, som ändå ger en väldigt snygg effekt. Ett mycket lätt material som passar för tex en vägglogga.
 • Plexi – Är relativt prisvärt och har väldigt många användningsområden och kan lackeras, bockas, belysas och printas.
 • Trä – finns i väldigt många olika sorter och kan användas ihop med metaller för ett fint reultat. Trät kan både lackas, fräsas och raveras
 • Glas – är hållbart och miljövänligt och har många olika användningsområden. Kan lasergraveras, printas, lackeras och lamineras.
0
  Valda produkter
  Inga valda produkterTillbaka