Välj en sida

Skyltar till Galleria – Galleria passagen

P3N fick i uppdrag av Byggnadsfirman Olov Lindgren att tillsammans med arkitekt förändra en av Gamla Stans mest spännande fastigheter både inomhus samt utomhus. Efter samråd med arkitekten och Skönhetsrådet så bestämdes att produkterna skulle hålla ett enhetligt tema med grundmaterialet koppar. P3N fick således göra en väldigt speciell och utmanande skylt, framförallt mot Västerlånggatan. Ett 12 meter brett kopparraster med dioder för företagsnamn monterades på fasad. Inomhus tillverkades speciella flaggskyltar i passagen, med färgade glas för logotyper. Utanför entrén, i portlivet mot Kornhamnstorg sitter LED-belysta rostfria lådor med utskurna logotyper.

Arkitekt var LINK Arkitekter AB

Ett urval av referensprojekt

Skolskyltar-SISAB

Skolskyltar-SISAB

SISAB äger och förvaltar 400 förskolor och 200 grund- och gymnasieskolor i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. P3N har som underentreprenör till olika företag fått vara del i om/nyskyltning i projekt som avser tillgänglighetsanpassning av skolorna och...

läs mer
Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen tillsatte en arbetsgrupp med uppgift att utforma och konstruera en skyltfamilj för Stockholms Stads kyrkogårdar. P3N visade intresse för att vara med i tillverkningsprocessen och vann uppdraget i konkurrens mot 2 andra skyltleverantörer....

läs mer
Kontorsskyltar-World Trade Center

Kontorsskyltar-World Trade Center

P3N har i samarbete med Arkitekter och Newsec som förvaltar fastigheten tagit fram och monterat skyltar i World trade center. Skyltningen består av ljusskyltar, hanvisningsskyltar, hisskyltar samt foliering

läs mer
0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka