Välj en sida

GE

Ett urval av referensprojekt

Skolskyltar-SISAB

Skolskyltar-SISAB

SISAB äger och förvaltar 400 förskolor och 200 grund- och gymnasieskolor i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. P3N har som underentreprenör till olika företag fått vara del i om/nyskyltning i projekt som avser tillgänglighetsanpassning av skolorna och...

läs mer
Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsskyltar – Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen tillsatte en arbetsgrupp med uppgift att utforma och konstruera en skyltfamilj för Stockholms Stads kyrkogårdar. P3N visade intresse för att vara med i tillverkningsprocessen och vann uppdraget i konkurrens mot 2 andra skyltleverantörer....

läs mer
Kontorsskyltar-World Trade Center

Kontorsskyltar-World Trade Center

P3N har i samarbete med Arkitekter och Newsec som förvaltar fastigheten tagit fram och monterat skyltar i World trade center. Skyltningen består av ljusskyltar, hanvisningsskyltar, hisskyltar samt foliering

läs mer
0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka