Vi skyltar om. Hela tiden.

Skyltar & Skyltsystem för alla behov.

 

P3N designar, tillverkar och säljer skyltar för inom samt utomhusbruk. Vi har mer än 25 års erfarenhet och duktiga medarbetare som anpassar produkterna efter dina behov.

P3N har skyltar som täcker alla behov av skyltar på ett anpassat och estetiskt tilltalande sätt.

Allset är vårt standardsystem som är framtaget för att täcka behovet av skyltar i just er entré. Det innehåller allt från dörrskyltar till trappregister och hisstavlor. Allset finns i en mängd utföranden och material såsom mässing, rostfritt och trä. Vi skräddarsyr också entrélösningar helt enligt era önskemål om material, design och funktion.

P3N erbjuder också ett brett standardsystem för skyltning i lokaler, sjukhus, skolor och kontor samt unika skyltlösningar där vi hjälper till från idé till färdigmonterad produkt.

I våra lokaler i Västberga har vi både en utställning och vår egna produktion. Kom gärna hit och titta för inspiration!

Lageransvarig innesäljare sökes till P3N System AB!

Vi behöver utöka vårat team med en ansvarstagande och positiv person som både håller ordning på vårat lager och tar hand om våra kunder.

Vi söker dig som är ordningsam och pålitlig med hög ansvarskänsla. Du tycker om mötet med nya människor och ser till kundens bästa. Det viktigaste för oss är din personlighet! Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och webb samt att du har körkort.Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Som person är Du lojal, social och flexibel.

Är du rätt person för oss? mejla på info@p3n.se

 

Entréskyltar

Dörrskyltar

Postboxar

Plastbokstäver

Våra Tjänster

Design | Vägvisning | Montage| Service och underhåll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För att inte missa våra erbjudanden.

Tack, du kommer nu att få erbjudanden från P3N.

Pin It on Pinterest

Share This