Trappregister, Namntavla & Entrétavla

Trappregister som är fint utformat och anpassat till en specifik entré välkomnar och informerar på bästa sätt. Besökaren vill på ett enkelt sätt kunna hitta till boenden och dom boende i fastigheten behöver en plats att presentera viktig information. Ett funktionellt trappregister, namntavla eller entrétavla som det också kallas är det enklaste och många gånger bästa sättet att presentera informationen på. Med vår fina design blir det också en fin utsmyckning för entrén som gör det där lilla extra.

 

Trappregister, namntavlor & Entrétavlor i vår egen serie Allset är svensktillverkade med god kvalité. Tavlorna finns i flera standardstorlekar av olika material och utseenden. Aluminium, trä, rostfritt eller mässing. Enkelt, tvådelat eller tredelat register. Trappregister kombinerat med anslagstavla, eller kanske den unika gummitavlan med lösa plastbokstäver! Urvalet är brett och kombinationsmöjligheterna är verkligen stora.

Vi tillverkar också trappregister specialanpassat helt efter dina önskemål.

Alla våra Ramar går att inreda efter just era önskemål, för att se våra olika inredningsalternativ och vad dessa kostar se PDF er nedan

 

Pin It on Pinterest

Share This