Ljusskyltar

P3N kan leverera alla typer av ljusskyltar, från enkelt belysta plåtskyltar och ljuslådor, till neon, LED och mer avancerade bakbelysta 3D-skyltar med profilbokstäver.

 

Neonskylten är en gammal uppfinning. Redan i början av 1900-talet upptäcktes konsten att få ädelgaser att lysa med hjälp av elektrisk spänning. Än idag tillverkas neonrören av skickliga glasblåsare, för skicklig måste man vara för att behärska ett sådant avancerat hantverk.

LED-skyltar. LED är en förkortning för Light Emitting Diode. LED-belysning har i mångt och mycket ersatt det klassiska neonet och är en teknologi under ständig utveckling. Redan idag erbjuder LED-alternativ bättre livslängd, likvärdig ljusstyrka och lägre energikostnader än neon.

Profilbokstäver. En skyltvariant där varje bokstav eller symbol tillverkas för sig. Bokstäverna tillverkas i akryl, aluminium eller rostfri plåt och kan ljussättas med dioder. Bokstäverna monteras på distans eller dikt mot underlag beroende på hur förutsättningarna ser ut. Det finns flera olika profiler att välja mellan beroende på vilket utseende ni föredrar (profil1-8). En snygg logotype kommer verkligen till sin rätt med dessa skyltar.

Pin It on Pinterest

Share This