Hisstavlor och hisskyltar

Hisstavlor eller hisskyltar som ett komplement till trappregister är en funktionell och praktisk lösning i många miljöer.

 

P3N har flera alternativ för hisstavlor i aluminium:

  • Allset Info konvex är en välvd hisstavla anpassad för A-format från A6 till A3, där du enkelt själv byter ut budskapet. Hisstavlan kan monteras både stående och liggande.
  • Allset Snap är en hisstavla i naturanodiserad aluminium med utvikbara kanter, den finns både som Easy Snap och Safe Snap, som kräver ett specialverktyg för öppna. Hisstavlan tillverkas i flera A-format, bl.a. A4 och A3.
  • Vårt eget system Allset Expo finns både i naturanodiserad och guldeloxerad aluminium. Allset Expo bygger på 13 eller 19 mm spårprofiler i natur- eller guldanodiserad aluminium eller vårt unika allvädersark med mallar för PC-utskrift.
  • Display tillverkas av aluminiumprofiler standardlackade i NCS 052-Y, men kan även lackeras i valfri NCS S- eller RAL-kulör. Skyddsfronten tillverkas av antireflexbehandlad plast. Som tillval kan ”whiteboard front” väljas på skyltarna för möjlighet att skriva tillfälliga meddelanden. Skyltarna i systemet Display tillverkas i mått anpassade efter papper i A-format från A7 till A3.

Önskar du ett annat utseende eller kanske andra material än de vi har i standardsystemet så tillverkar vi dina tavlor helt enligt dina önskemål i både rostfritt, mässing, trä eller glas.

 

Pin It on Pinterest

Share This