Digitalt trappregister – Wallpad

Digitala skyltar gör det snabbt och enkelt att byta ut information vid behov. Det digitala trappregistret Wallpad kombinerar information och interaktion, med inbyggd pekskärm och bokningsfunktion för allmänna utrymmen.

 

Wallpad är en digital informationsskärm. Wallpad används som digitalt våningsregister och för visning av meddelanden och bilder. Utöver det har Wallpad en pekskärm och inbyggt inloggningssystem för att boka allmänna utrymmen, exempelvis tvättstuga.

Fördelar

  • Media- och meddelandevisning
  • Våningsregister
  • Bokningsportal
  • 24 tums skärm med full HD-upplösning
Bokning
Användare loggar in genom att föra en elektronisk nyckelbricka framför Wallpads läsare. Väl inloggad får den boende översikt över sina privata sidor, där exempelvis dennes bokningsmöjligheter visas. Nyckelbrickan kan vara densamma som användaren använder för fastighetsbox eller passagesystem.
Trappregister.
Över internet kan de boende enkelt kopplas till ett trappregister som visar namn, lägenhet och våning på skärmen. På så sätt automatiseras våningsregistret och uppdateras i takt med att boende flyttar in och ut.
Mediavisning
Wallpad kan visa pdf-filer samt flertalet olika bilder (jpeg, bpm, png etc). Alla media kan visas, alterntivt fungera som ett bildspel med automatiskt visning. Användaren kan utöver det själv växla mellan bilderna.
Meddelanden
Meddelanden kan skrivas från en dator eller läsplatta och visas på en eller flera Wallpads. Meddelanden kan röra allmän information, aktuell information eller nyhetsbrev. Alla meddelanden kan tidsbeställas för att starta och försvinna på angivna datum.

 

Skulle du inte hitta det du söker i vårt standarsortiment så tillverkar vi specialskyltar helt efter dina önskemål.

produktblad digitalt trappregister WP-24

 

 

Pin It on Pinterest

Share This