Postboxar

Postboxar

P3N erbjuder postboxar med snygg design och goda anpassningsmöjligheter, allt för att just din fastighet ska kännas så välkomnande som möjligt.

En postbox också kallad fastighetsbox installeras i anslutning till entrén i fastigheten. Istället för att brevbäraren delar ut posten i de boendes brevinkast i lägenhetsdörren har varje lägenhet ett eget fack i boxen som endast de har tillgång till. Denna metod att ta emot post är vanlig genom hela Europa, och blir vanligare och vanligare i Sverige.

Eftersom trapphus har olika förutsättningar – smala, breda, gamla, nya – finns det flera olika lösningar som gör att man kan hitta rätt fastighetsbox oavsett behovet. Samtliga postboxar i vårt sortiment tillverkas speciellt för den svenska och nordiska marknaden och kan anpassas för att harmonisera med övrig inredning i fastigheten. Vi hjälper er att välja de postboxar som passar just era behov bäst. Vi erbjuder också tidningshållare som monteras utanför respektive dörr i fastigheten.

 

Infällda-postboxar-i-mässsing
Mässingspostbox-ekram
Grålackad-postbox--ekram
Postbox-infällda-vitlackade

Tidningshållare

Tidningshållare i mässing rostfritt eller lackad aluminium i flera olika modeller.

 

Tidningshållaren monteras utanför lägenhetsdörren och finns i mässing, rostfritt eller lackad aluminium. Modellerna nedan heter Allset Vik-mässing, Bocken och Alu tidningshållare.

 

Urban-tidningshållare

Våra Tjänster

Kontakta oss

Pin It on Pinterest

Share This