Foliedekor & printade dekaler

Vi skyltar om. Hela tiden.

Foliedekor & print

Behöver ni hjälp att synas eller vill ni dekorera en entré eller dörr?

Vi på P3N hjälper er att sätta ert företagsnamn eller er logga på dörrar, väggar och skyltfönster.

Foliedekor eller printad folie är ett tydligt och snyggt sätt att visa upp er logo eller företagsnamn.

 

Ni kanske vill skärma av ett kontorslandskap eller skydda skyltfönster från insyn? Då är frostfolie ett utmärkt val. Det ger insynsskydd utan att täcka helt, vilket skapar en luftigare känsla.

Vi på P3N folierar skyltar, fönster, väggar med mera helt enligt dina behov och specifikationer. Vi använder oss av folie av högsta kvalité från Image Perfect, Avery och 3M.

Det finns oändligt många lösningar och möjligheter med foliering, Vi har egen produktion på både utskuren folie och printade dekaler och hjälper er hela vägen från skiss till färdigmonterad produkt.

Printade dekaler

Frostfolie

Printade dekaler på akrylskyltar

Folierad logga

Vinyltext på skyltsystem

Foliering

Maskinskurna bokstäver och figurer i folie eller vinyl är en utmärkt lösning för att åstadkomma en personlig skylt. Folie/vinyl finns i alla PMS-färger, blankt eller matt, guld och silver, men även i ett otal färdiga raster och mönster. Stora eller små, ute eller inne, på glas eller metall, användningsområdena är många!

Print

P3N tillverkar konturskurna dekaler och printade dekaler i hög kvalitet. Dekalerna kan sedan monteras på önskat skyltämne eller på till exempel en fönsteryta. Har ni ingen färdig design? Hör av er så hjälper vi er!

Frostfolie

Frostfolie är ett utmärkt sätt att dekorera och avskärma glaspartier på exempelvis kontoret eller i skyltfönstret.  Folien är transluscent, dvs. inte helt täckande, vilket gör att avskärmningar till rum blir luftiga och snygga.  Frostfolien går också att skära ut i önskade mönster och loggor samt printa på.

Pin It on Pinterest

Share This