Hisstavlor och hisskyltar

Hisstavlor eller hisskyltar som ett komplement till trappregister är en funktionell och praktisk lösning i många miljöer.

 

P3N har flera alternativ till Hisstavlor i aluminium;

  • Allset info konvex är en välvd hisstavla som är anpassad efter dom olika A-formaten, där du enkelt själv byter papper. Hisstavlan kan monteras både stående och liggande.
  • Allset Snap är en hisstavla i naturanodiserad aluminium med utvikbara kanter, den finns både som Easy snap och Safe snap där man behöver ett öppningsverktyg för att få upp ramen. Hisstavlan tillverkas i flera A-format Bl.a. A4 och A3.
  • Vårat egna system Allset Expo finns både i naturanodiserad och guldeloxerad aluminium. Allset Expo bygger på 13 eller 19 m.m. spårprofiler i natur- eller guldanodiserad aluminium eller vårt unika allvädersark med mallar för PC-utskrift.
  • Display tillverkas av aluminiumprofiler och är som standard lackade i NCS 052-Y, men kan även lackeras i valfri NCS S eller RAL kulör. Skyddsfronter tillverkas av antireflexbehandlad plast. Som tillval kan whiteboard front väljas på skyltarna för att kunna skriva tillfälliga meddelanden. Skyltarna i systemet Display tillverkas i mått anpassade efter papper i A-formaten från A7 upp till A3

Önskar du ett annat utseende eller kanske andra material än de vi har i standardsystemet så tillverkar vi dina tavlor helt enligt dina önskemål i både rostfritt, mässing, trä eller Glas.

 

Pin It on Pinterest

Share This