Märksystem & märkmaskiner

Vi skyltar om. Hela tiden.

Märksystem & märkmaskiner

Vi marknadsför märksystem för kontor, industri, installation och handel.

P3N har lättanvända märksystem för framställning av printade tejper, etiketter eller textremsor. Våra märksystem tillgodoser de speciella och högt ställda krav som industri och el-/vvs-installatörer kräver, oavsett om du skriver på märktejp, etiketter eller krympslang.

Namnremsa på rulle

TZ-tejp

Märkmaskiner

Brother

Brother P-touch märksystem är ett snabbt och effektivt sätt att skapa tåliga etiketter som håller saker organiserade på kontoret, företaget, i hemmet eller i skolan. Brother P-touch märkmaskiner har skapats för att skriva ut hållbara etiketter av kvalitet som passar alla behov och varje plånbok.

 

Allset 225

Med dessa textmaskiner tillverkar ni snabbt och enkelt namnremsor, mindre skyltar och dekaler i olika format och för olika tillfällen. Märkmaskinerna skriver på de flesta förekommande material som vinyl, polyester och papper som antingen är på löpande bana, förstansade eller ”fan-folded”. Du väljer själv teckensnitt och layout i din PC med en programvara som passar dina behov. Maskinens inbyggda sax ger möjlighet att tillverka egna format direkt från skrivaren. Tekniken är termotransfer, vilket ger ett hållbart tryck både utom- och inomhus.

KROY

P3N tillhandahåller material till befintliga KROY-maskiner. Vi har bland annat material till KROY 240 och KROY 4100. Dessa maskiner har slutat tillverkas, så för nyinköp av maskiner rekommenderar vi i stället någon av våra andra märkmaskiner från Brother eller TSC. Hör av er så guidar vi er rätt!

 

  • Ettiketter i polyester och vinyl. 2 bredder: 12,7 och 20,3 mm.
  • Märktejp 12,7 mm
  • Krympslang i diameter: 3,2 / 4,8 / 6,4 / 9,5 /12,7 mm.
  • Självlaminerande etiketter (Wire Wrap) Finns med flera olika skrivytor

Pin It on Pinterest

Share This