Foliedekor & Printade dekaler

Vi skyltar om. Hela tiden.

Foliedekor & Print

 

Behöver du hjälp att synas? Vi på P3N hjälper dig om du vill du ha ditt företagsnamn eller logga på er dörr eller på ert skyltfönster. Foliedekor eller printad folie är ett tydligt och snyggt sätt att visa upp er logo eller företagsnamn.

Ni kanske vill skärma av ett kontorslandskap eller skydda skyltfönster för insyn? I så fall är frostfolie ett utmärkt val. Det ger insynsskydd utan att täcka helt, vilket skapar en luftigare känsla.

Vi på P3N folierar skyltar, fönster, väggar med mera helt enligt dina behov och specifikationer. Vi använder oss av folie av högsta kvalité från Image Perfect, Avery och 3M.

Det finns oändligt många lösningar och möjligheter med foliering, Vi har egen produktion på både utskuren folie och printade dekaler och hjälper er hela vägen från skiss till färdigmonterad produkt.

Printade dekaler

Frostfolie

Printade dekaler på akrylskyltar

Folierad logga

Vinyltext på skyltsystem

Foliering

Maskinskurna bokstäver och figurer i folie eller vinyl är en utmärkt lösning för att åstadkomma en personlig skylt. Folie/vinyl finns i alla PMS-färger, blankt eller matt, guld och silver, men även i ett otal färdiga raster och mönster. Stora eller små, ute eller inne, på glas eller metall, användningsområdena är många!

 

 

Printar

P3N tillverkar konturskurna dekaler och Printar i hög kvalité. Printarna kan sedan monteras på önskat skyltämne eller på en fönsteryta.

 

 

Frostfolie

Frostfolie är ett utmärkt sätt att dekorera och avskärma glaspartier på tex kontoret eller i skyltfönster.  Folien är inte helt täckande vilket gör att avskärmningar till rum blir luftiga och snygga.  Frostfolien går också att skära ut i önskade mönster och loggor samt printa på.

Pin It on Pinterest

Share This